Zadaj pytanie

 
 
 

 
 



Baza logów Revo Uninstaller Pro

To baza logów do śledzonych aplikacji która jest stworzona i aktualizowana przez zespół Revo Uninstaller Pro. Możesz łatwo (jednym kliknięciem na przycisk „Odinstaluj”) użyć tych logów by odinstalować programy z Twojego komputera.

Baza Logów

Często zadawane pytania (FAQ)

Tak, licencja w Revo Uninstaller Pro wersja 4 pozwala na deaktywację licencji. Aby tego dokonać należy kliknąć przycisk Menu (prawy górny róg), wybrać Deaktywuj licencję a potem potwierdzić klikając przycisk Deaktywuj. To pozwoli na aktywacje na innym komputerze przy użyciu tego samego klucza.

Jeżeli potrzebujesz bardziej szczegółowy poradnik znajdziesz go tutaj.

Jeśli nie masz dostępu do komputera na którym chciałbyś deaktywować licencję, skontaktuj się z nami pod adresem support@revouninstaller.com.

Najlepsze podejście do odrzucenie prośby o restart, przeskanowanie w poszukiwaniu pozostałości przez Revo Uninstaller Pro, usunięcie wszystkiego co uznasz za zbędne i finalnie zresetowanie komputera. Jeśli nie dało się odrzucić prośby o restart, i komputer się zresetował przy kolejnym uruchomieniu Revo Uninstaller Pro otrzymasz opcję kontynuowania procesu deinstalacji.

Kiedy to nastąpi nie będzie już można aktualizować Revo Uninstaller Pro do nowszej wersji. Jednakże wszystkie wersje wydane przed wygaśnięciem subskrypcji pozostaną w pełni funkcjonalne. Możesz używać każdej wersji która była wydana do dnia wygaśnięcia licencji jak długo tylko chcesz. Odnowienie subskrypcji (licencji) będzie konieczne jeżeli zechcesz zaktualizować Revo do najnowszej wersji. Możesz pobrać konkretną wersję ze strony archiwum wydań w Revo Uninstaller Pro – zwyczajnie kliknij numer wersji aby ją pobrać.

Aby zamknąć małe niebieskie okno z celownikiem, które pojawia się w prawym górnym roku ekranu gdy uruchomisz „Tryb Łowcy” musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy i wybrać Wyjdź, lub Otwórz okno główne.

Aby przesunąć „celownik” kliknij i przytrzymaj lewym przyciskiem myszy, a następnie przesuń w wybrane miejsce ekranu.

Powód jest dość prosty – system Windows nie pozwala na przypięcie czegokolwiek co posiada w nazwie słowo „instaluj” (w każdej odmianie). Rozwiązaniem jest utworzenie skrótu, i zmiana nazwy na np. „Revo”, lub cokolwiek innego, byle by nie zawierało słowa „instaluj” nawet jako fragment innego słowa.

Zakup licencji Revo Uninstaller Pro 4 lub wyżej zawiera w sobie bezpłatną pomoc techniczną i bezpłatne aktualizację do dnia wygaśnięcia licencji. Na przykład jeśli Twoja subskrypcja wygasa 1 stycznia 2021, możesz zainstalować bez żadnych dodatkowych kosztów dowolną wersję Revo Uninstaller Pro wydaną przed tym dniem. Po tej dacie jeśli będziesz chciał zainstalować wersję wydaną po 1 stycznia 2010 konieczne będzie odnowienie subskrypcji. Zależnie od funkcji w nowej wersji możesz wybrać czy chcesz odnowić swoją licencję (ze sporą zniżką) czy kontynuować używanie pobranej wcześniej wersji. Możesz używać aktywowanej wersji dla której zakupiono licencję jak długo tylko chcesz.

Revo Uninstaller Pro łączy się z internetem w następujących celach:

  • Aktywacja/Rejestracja
  • Sprawdzanie i pobieranie nowszej wersji
  • Przeglądanie i pobieranie logów z naszej bazy logów

Nie ma innych połączeń z siecią

Są setki tysięcy aplikacji które zostawiają na Twoim komputerze mnóstwo nie używanych danych takich jak pliki, foldery czy wpisy w rejestrze. Nie wszystkie wpisy rejestru to błędy i zewnętrzne programy do czyszczenia rejestru nie mogą ich wykryć. Pozostawione wpisy rejestru razem z pozostawionymi plikami uniemożliwiają poprawną pracę programom do czyszczenia rejestru. Revo Uninstaller Pro pomaga usunąć pozostawione po deinstalacji klucze, pliki i foldery.

Ponowna instalacja jest pierwszym i najłatwiejszym rozwiązaniem. Ponieważ Revo Uninstaller Pro automatycznie tworzy punkt przywracani systemu przed odinstalowanem programu, możesz użyć tej opcji. Możesz tego dokonać bezpośrednio z poziomu Revo Uninstaller Pro: Kliknij w Narzędzia -> Narzędzia Windows -> Przywracanie systemu.

Domyślnie Revo Uninstaller Pro przenosi wszystkie pozostawione pliki do kosza, aby użytkownik w razie potrzeby mógł je łatwo przywrócić.
Ponadto domyślnie każdy usuwany wpis rejestruj jest archiwizowany i można go odnaleźć w Menadżerze kopii zapasowej gdzie dostępne są wszystkie usunięte wpisy rejestru gotowe do przywrócenia.

We use cookies to improve content and ensure you get the best experience on our website.
By continuing to browse our website you agree to our privacy policy.
For more information please view our Privacy & Cookie Policy